Klanten getuigen

Voor mijn nieuwe woning was ik op zoek naar goed en onafhankelijk advies. Hypotheeklenen.be heeft mij goed voorzien van de juiste informatie, zodat ik snel en zonder veel zorgen een weloverwogen beslissing kon nemen. Ik kan het iedereen aanraden!

Marnix Vramhout

Wij zijn 100% onafhankelijke hypotheek experten

Een hypotheek die perfect bij u past en dan ook nog eens goedkoop is: het is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het selecteren van de goedkoopste hypotheek is voor ons haast een sport, die we elke dag met veel plezier uitoefenen. We maken graag een sterke analyse van uw hypotheeksituatie en kunnen daardoor snel zicht geven op de beste oplossing voor uw situatie.

Bert Abbeel en Sacha Bauwens vormen de sturende kracht achter Hypotheeklenen.be. Dankzij hun brede en actuele kennis over de hypotheekmarkt en goede contacten met 25 hypotheekaanbieders, is het duo altijd in staat om snel een goede selectie te maken van de best passende hypotheken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij hebben de koffie klaarstaan, maar kunnen ook bij u langskomen voor een een gesprek.  Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, overbruggingskrediet, kredietlijn, lening of een ander financieel product: wij luisteren naar uw noden en helpen u graag verder.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hypotheek Expert

Bert Abbeel

Ook uw hypotheek online simuleren?Klik hier

U hoeft niets te doen, wij zoeken voor u bij 25 banken. 100% onafhankelijk, gratis en vrijblijvend.