Klanten getuigen

Ik wou graag verhuizen, maar zag erg op tegen de papierwinkel. Mijn huisbankier stelde me een hypotheek aan, waar ik me toch niet helemaal goed bij voelde. Ik ging voor een tweede opinie naar Hypotheeklenen.be en mijn voorgevoel werd bevestigd: met hulp van Hypotheeklenen.be heb ik nu een hypotheek die veel goedkoper is dan bij mijn eigen bank.

Jaqcueline

Wij zijn 100% onafhankelijke hypotheek experten

Een hypotheek die perfect bij u past en dan ook nog eens goedkoop is: het is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het selecteren van de goedkoopste hypotheek is voor ons haast een sport, die we elke dag met veel plezier uitoefenen. We maken graag een sterke analyse van uw hypotheeksituatie en kunnen daardoor snel zicht geven op de beste oplossing voor uw situatie.

Bert Abbeel en Sacha Bauwens vormen de sturende kracht achter Hypotheeklenen.be. Dankzij hun brede en actuele kennis over de hypotheekmarkt en goede contacten met 25 hypotheekaanbieders, is het duo altijd in staat om snel een goede selectie te maken van de best passende hypotheken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij hebben de koffie klaarstaan, maar kunnen ook bij u langskomen voor een een gesprek.  Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, overbruggingskrediet, kredietlijn, lening of een ander financieel product: wij luisteren naar uw noden en helpen u graag verder.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hypotheek Expert

Bert Abbeel

Ook uw hypotheek online simuleren?Klik hier

U hoeft niets te doen, wij zoeken voor u bij 25 banken. 100% onafhankelijk, gratis en vrijblijvend.