Klanten getuigen

Voor mijn eerste huis heb ik aangeklopt bij Hypotheeklenen.be. Alles werd duidelijk uitgelegd en er is goed de tijd genomen om mij te helpen aan een goedkope hypotheek. Met de selectie van Hypotheeklenen.be heb ik snel een goedkope hypotheek kunnen afsluiten. Binnen twee weken was alles rond.

Stijn
Beste bezoeker,

Het coronavirus dompelt ons allemaal onder in een zware crisis en niemand lijkt gespaard te blijven. 

Nu meer dan ooit dienen we spaarzaam om te gaan met onze middelen en elkaar extra te steunen waar we kunnen. 

Uit ervaring weten wij dat er vele 'slapende' contracten in omloop zijn die al jaren niet meer werden herzien en waar u dus te veel voor betaalt.

Onder ons motto 'Is uw contract de laatste 3 jaren niet herzien, bent u zelf gezien' geven wij u de mogelijkheid om gratis uw verzekeringen en kredieten te herbekijken. 

Er is vandaag een vaste rentevoet op 10 jaar mogelijk vanaf 1,18% en een besparing op uw verzekeringspremie(s) tot 30%.

Download via onderstaande link of QR code onze app, neem een foto van uw contract(en) en wij bezorgen u het beste voorstel op de Belgische markt.


https://apple.co/2BmkCv8

https://bit.ly/2PHazWq

Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen om van deze periode ook geen financiële crisis voor u en uw gezin te maken. 

Via onderstaande video kan u ontdekken hoe makkelijk en snel u uw bestaande contracten kan laten vergelijken:Aarzel niet om deze mail door te sturen naar familie en vrienden die ook een financieel duwtje in de rug kunnen gebruiken. 

Hou het veilig en tot snel. 

Het Hypotheeklenen team.

Hypotheek Expert

Bert Abbeel

Hypotheek Expert

Sacha Bauwens

Ook uw hypotheek online simuleren?Klik hier

U hoeft niets te doen, wij zoeken voor u bij 25 banken. 100% onafhankelijk, gratis en vrijblijvend.