Klanten getuigen

Voor mijn nieuwe woning was ik op zoek naar goed en onafhankelijk advies. Hypotheeklenen.be heeft mij goed voorzien van de juiste informatie, zodat ik snel en zonder veel zorgen een weloverwogen beslissing kon nemen. Ik kan het iedereen aanraden!

Marnix Vramhout

Financiële producten zijn soms erg ingewikkeld, maar met de hulp van Hypotheeklenen is het allemaal goed gekomen. Dankzij de uitgebreide vergelijking en heldere uitleg, heb ik vol vertrouwen een fantastische prijs gekregen voor mijn nieuwe hypotheek.

Isabelle Tant

Bij mijn vorige verhuis heb ik me voorgenomen om nooit meer zelf de hypotheek uit te zoeken. Gelukkig heb ik me aan dat voornemen kunnen houden: geen gedoe, wel goede informatie en vooral een selectie met goedkope hypotheken. Dit heeft me ontzettend veel tijd (en kosten) bespaard en ik zou het zo weer doen.

Thomas Goethals

Ik wou graag verhuizen, maar zag erg op tegen de papierwinkel. Mijn huisbankier stelde me een hypotheek aan, waar ik me toch niet helemaal goed bij voelde. Ik ging voor een tweede opinie naar Hypotheeklenen.be en mijn voorgevoel werd bevestigd: met hulp van Hypotheeklenen.be heb ik nu een hypotheek die veel goedkoper is dan bij mijn eigen bank.

Jaqcueline

Mijn man en ik waren op zoek naar een goede hypotheek, maar zagen door de bomen het bos niet meer. Dankzij een duidelijk overzicht en een goede simulatie van Hypotheeklenen.be, werd de juiste keuze al snel erg gemakkelijk. Het uitzoeken van een hypotheek werd bijna leuk ;-).

Katrien

Voor mijn eerste huis heb ik aangeklopt bij Hypotheeklenen.be. Alles werd duidelijk uitgelegd en er is goed de tijd genomen om mij te helpen aan een goedkope hypotheek. Met de selectie van Hypotheeklenen.be heb ik snel een goedkope hypotheek kunnen afsluiten. Binnen twee weken was alles rond.

Stijn

Ga je een huis in regio Jette kopen? En heb je niet voldoende spaargeld om in 1 keer het pand te financieren? Dan kan je een hypothecaire woonlening aangaan bij een kredietinstelling om zo aan de nodige financiële middelen te geraken.

Iets dat veel mensen over het hoofd zien, is dat hypotheekleningen onderling erg veel kunnen verschillen qua tarieven. Wil je straks niet met te dure maandlasten zitten, dan is het zeer verstandig om op zoek te gaan naar een goede en goedkope hypotheeklening. En dit kan alleen door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Wij vergelijken meer dan 25 aanbieders in regio Jette

De zoektocht naar een geschikte én goedkope hypotheeklening in regio Jette kan best ingewikkeld zijn. Er zijn immers nogal wat regels en voorwaarden gemoeid met het afsluiten van een hypotheeklening, waardoor je door de wirwar van aanbieders soms het totaaloverzicht verliest. Niet getreurd; wij bieden je graag een helpende hand.

Hypotheek Lenen bestaat uit een team van 100% onafhankelijke hypotheekexperten die alles in het werk zullen zetten om voor jou de best passende en goedkoopste hypotheeklening te vinden. Wij doen dit door allereerst je specifieke situatie geheel in kaart te brengen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van je wensen en voorkeuren. We kijken ook samen na hoeveel je precies kunt lenen en in hoeverre het voor jou mogelijk is om da tgewilde pand te kopen. Vervolgens gaan we aan de slag en zoeken voor jou de best passende hypotheeklening. Dit doen we onder meer door meer dan 25 aanbieders in regio Jette te vergelijken.

Al een woonhypotheek? Ook dan kun je bij ons terecht!

Misschien heb je al een hypotheek en ben je helemaal geen starter op de woningmarkt? Maar ben je er onlangs achter gekomen dat je te veel rente betaalt in vergelijking met de actuele tarieven? Ook dan helpt het team van Hypotheek Lenen je graag verder.

In veel gevallen is de kans immers groot dat je veel zal kunnen besparen op je huidige maandlasten door je hypotheeklening over te zetten. Heb je bijvoorbeeld je huidige hypotheek jaren geleden afgesloten? Dan zullen de huidige tarieven ongetwijfeld een stuk lager liggen dan toen. En misschien loop je daardoor een hoop geld mis.

Goedkope hypotheeklening op maat die precies bij jou past

In welke situatie je ook zit, het afsluiten of overzetten van een hypotheeklening kan vele voordelen opleveren. Wil je dit op zo efficiënt mogelijke wijze geregeld hebben, reken dan op de expertise en het netwerk van Hypotheek Lenen, ook in regio Jette. Wij leggen je situatie in alle confidentialiteit voor bij maar liefst 25 kredietverstrekkers, waardoor wij je diverse opties kunnen aanbieden. Zo kan je uiteindelijk zeer gericht en met alle kaarten op tafel de keuze maken voor die hypotheeklening die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Neem gerust contact met ons op, om de vele mogelijkheden te bespreken.

Berekenen uw hypotheek online

Ook uw hypotheek online simuleren?Klik hier

U hoeft niets te doen, wij zoeken voor u bij 25 banken. 100% onafhankelijk, gratis en vrijblijvend.